Palvelut & Edustukset

Myymme laadukkaita kylmälaitteita, aurinkopaneeleja sekä lämpöpumppuja. Erikoistumme myös niiden asentamiseen ja huoltamiseen. Olemme Scanoffice- ja Scanvarm-tuotteiden virallinen jälleenmyyjä. 

Aurinkopaneelit

Tarjoamme laajan valikoima huippulaatuisia aurinkopaneeleja, jotka eivät ainoastaan säästä ympäristöä, vaan myös lompakkoasi. 

Tutustu Scanofficen valikoimaan ja löydä täydellinen aurinkoratkaisu juuri sinun tarpeisiisi. Olipa kyseessä koti, yritys tai maatila, aurinkopaneelimme ovat suunniteltu tuottamaan tehokasta ja kestävää energiaa vuosiksi eteenpäin.

Mikäli et ole varma mallista niin ole meihin yhteydessä. Autamme sinua mielellämme valitsemaan tarkoitukseesi sopivan aurinkopaneeli-mallin.

Lämpöpumput

Myymme ja asennamme lämpöpumput erikokoisten kiinteistöjen lämmitystä ja viilennystä varten. Lämpöpumput säästävät merkittäviä summia lämmityskustannuksissa Suomen vaativassa ilmastossa ympäri vuoden. 

Valikoimaamme kuuluu Mitsubishi Electricin, Alpha innotecin ja Green lämpöpumput. Kaikki laadukkaita, toimintavarmoja ja tunnettuja pitkäikäisyydestään.

Meiltä myös huollot ja varaosat lämpöpumppuihin.

Meillä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus lämpöpumpuista!

Kylmälaitteet

Palvelumme kattaa kylmälaitteiden suunnittelun, valmistuksen ja asentamisen. Olemme toimialan arvostettu ammattilainen, joka panostaa laatuun ja luotettavuuteen.

Laadukkaat komponentit ovat toimintamme kulmakiviä. Käytämme ainoastaan tunnettujen ja arvostettujen valmistajien tuotteita, jotka ovat osoittautuneet kestäviksi ja luotettaviksi. Tiedämme, että kylmälaitteiden toimintavarmuus on elintärkeää monille toimialoille emmekä siksi tee kompromisseja laadun suhteen.

Olipa kyseessä pieni kylmäkaappi tai suuri teollisuuden jäähdytysjärjestelmä, lähestymistapamme on aina sama: suunnitella huolellisesti, valmistaa tarkasti ja asentaa ammattitaitoisesti. Asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen on meille ensiarvoisen tärkeää ja räätälöimme ratkaisumme aina asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.